Hafik ve Güründe yetki Mil Diyanet-Sende

Hafik ve Güründe yetki Mil Diyanet-Sende

Mil Diyanet Sen Şube Başkanı İsa Kukuş, İki sene gibi kısa bir sürede Sivas’ta 516 üyeye ulaştıklarını, her geçen gün güçlenerek Türkiye’nin her ilinde Mil Diyanet Sen ailesinin büyüdüğünü söyledi.

‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ şiarıyla yola çıktıklarını, Diyanet camiasının da kendilerine bu kutlu yolda destek verdiğini aktaran Başkan Kukuş, “ Bu başarımızda bize gönül veren kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Teşkilatımıza da yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Mil-Diyanet Sen’e ciddi bir teveccüh var. Yetkiyi devralma hedefine doğru emin adımlarla yürüyoruz.” dedi.

Mil Diyanet Sen olarak her zaman üyelerinin sorunlarını dinleyeceklerini, varsa usulsüzlük konuyu yargıya taşıyacaklarının altını çizen Başkan İsa Kukuş, ” Camianın artık gözbebeği ve umudu olan Mil-Diyanet Sen kurulduktan sonra diğer sendikalar üyelerini hatırlar hale geldi. Sendikacılığa el birliği ile bir kalite getirdik. Doğru muhalefetin tüm sendikaları da çalıştırdığını da gördük. Hiç bir sendikaya taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Diyanet camiasına en hayırlı hizmetleri inşallah el birliği ile yapacağız. Üyelerimizle ve din görevlilerimizle sürekli istişare içerisinde olacağız. Her geçen gün büyüyen ve güçlenen ailemizle yakında yetkiyi tamamen devralacağız.” şeklinde konuştu

Yarış bitmedi. Çünkü biz, birileri için yarış bitse de koşmaya devam edeceğiz diyen Kukuş, HAFİK ve GÜRÜN İlçelerinde yetkiyi devraldıklarını bundan dolayı kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Sivas biliyor haber merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ